MiReKoc STAJYERLİĞİ

KUSRP ile Yaz Stajyerliği

Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı farklı üniversitelerden araştırma becerilerini geliştirmek ve lisansüstü programlarına devam etmek isteyen hevesli öğrenciler için yedi haftalık bir program olarak hazırlanmıştır. Bu program, araştırma becerilerini iyileştirmek isteyen, yüksek lisans veya doktora yapmayı planlayan, motivasyonu yüksek, farklı üniversitelerin lisans öğrencilerine yöneliktir. Başlangıç ve bitiş tarihleri öğretim üyesinin ve öğrencinin ihtiyaçlarına bağlı olarak esneklik göstermekle birlikte genellikle Haziran-Temmuz-Ağustos aylarını kapsamaktadır. KUSRP ile MiReKoc bünyesinde yaz stajı yapmak isteyen adayların Başvuru Formu’nu doldurmaları ve KU Yaz Araştırma Programı’na başvurmaları gerekmektedir. Program ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için, program websitesini ziyaret ediniz.